FB

May 14, 2022 | 9:53

Mënyrat se si nuk duhet ta filloni kurrë një marrëdhënie romatike

Ditët e para të një marrëdhënieje janë shpesh të lumtura – por gjithashtu mund të jenë të vështira për t’u vazhduar…

0fcc65e7332547891197cbe36f292fd1

Një ekspert britanik takimesh ka menduar se si të mos filloni një romancë, duke zbuluar kurthet më të zakonshme që njerëzit po bëjnë me interesat e tyre të dashurisë gjatë fazave fillestare të takimit.

1. Mos luani me ndjenjat e tjetrit

Nëse e keni seriozisht lidhjen, duhet të jeni të sinqertë dhe të hapur që në fillim. Duhet të rriteni emocionalisht dhe të mësoni se cenueshmëria mund të nënkuptojë një marrëdhënie të thellë dhe kuptimplote. Nuk është shenjë dobësie.

2. Mos u sforconi që në fillim

Të jesh shumë i fortë në fillimin e një lidhjeje mund të jetë e padobishme, paralajmëron eksperti i takimeve. Në fillim po shijoni shoqërinë e njëri-tjetrit, duke parë se sa të pajtueshëm jeni dhe po argëtoheni.

3. Mos « bëni show »

Mund të jetë e natyrshme të duash të bësh përshtypje, por duke “bërë një shfaqje” nuk je autentik. Dhe të mbash një pretendim është rraskapitës dhe jetëshkurtër.

4. Mos i prishni planet tuaja

‘Jeta është e zënë dhe gjërat mund të shfaqen, por në marrëdhëniet e reja duhet të përpiqeni t’i përmbaheni planeve sa më shumë që të jetë e mundur.

 

 

Përgatiti K.I / Burimi www.dailymail.co.uk

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top