FB

July 20, 2021 | 8:25

Mirësevini në shekullin XXI / Shekulli ku rrobat vendosin për vlerën e një personi dhe të kesh para është më e rëndësishme sesa të kesh miq të vërtetë apo familje

Përgatiti Esmeralda Birçaj, eksperte e shëndetit mendor

 

Këtu ku seksi është falas dhe dashuria kushton.

Këtu ku humbja e telefonit tuaj celular është më keq sesa humbja e vlerave tuaja.

Këtu ku është në modë të pini duhan, të pini dhe në rast se nuk ndiqni një mënyrë të tillë të jetës konsideroheni të vjetruar nga të tjerët.

1

Këtu ku burrat tradhtojnë gratë e tyre me fëmijë ose anasjelltas.

Këtu ku njerëzit kanë frikë nga terroristët dhe kriminelët më shumë se Zoti.

Shekulli ku rrobat vendosin për vlerën e një personi dhe të kesh para është më e rëndësishme sesa të kesh miq të vërtetë apo edhe familje.

Shekulli ku fëmijët janë në gjendje të braktisin dhe të përbuzin prindërit e tyre.

Shekulli ku burrat duan marrëdhënie ekskluzive pa ndonjë detyrim.

Këtu ku dashuria është një projekt.

Shekulli 21.

Këtu mbijetoni vetëm nëse luani me logjikën tuaj dhe shkatërroheni nëse veproni me zemrën tuaj.

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top