FB

April 23, 2022 | 10:45

Mister, a mund ta shihni kafshën e fshehur në imazh?

Sfidat ndaj intelektit, të çfarëdo lloji qofshin ato, duket se nuk mbarojnë kurrë; kuize, teste dhe gjëegjëza të reja vazhdojnë të dalin për të argëtuar këdo që vendos të marrë pjesë duke vënë veten në provë.

Kësaj radhe, ju prezantojmë një enigmë të re që ngatërron jo pak mendjen; çfarë shikoni në foto? E gjeni dot kafshën e fshehur? Provoni veten dhe përpiquni të arrini te zgjidhja në më pak se 20 sekonda.

Mister, mendja juaj ngatërrohet, çfarë shihni?

Siç mund ta shohim, imazhi i paraqitur ka si protagoniste, në pamje të parë, vetëm fytyrën e një gruaje me një buzëkuq të kuq të ndezur në buzë.

Në realitet, në imazh fshihet një figurë tjetër, ajo e një kafshe. Nëse është shumë e vështirë për ta gjetur, është edhe më e vështirë të kuptosh se për cilën kafshë bëhet fjalë; e gjeni dot? Provoni veten duke u përpjekur të kapërceni iluzionin optik dhe të arrini te zgjidhja në vetëm 20 sekonda.

Nëse brenda afatit kohor prej njëzet sekondash keni arritur të gjeni figurën e kafshës së fshehur, keni vërtet një sy të mprehtë që nuk gënjehet dhe për këtë, ju përgëzojmë vërtet.

Përkundrazi, nëse nuk keni arritur në ndonjë përfundim, përpiquni të merrni pak kohë për ta parë më mirë imazhin; kushtojini vëmendje detajeve, duke pasur parasysh gjithashtu se buzëkuqi mund të mos jetë vetëm dekorativ…

Me më shumë kohë në dispozicion dhe madje edhe një të dhënë, a mundët ta gjenit zgjidhjen? Në këtë pikë, na mbetet vetëm t’ju zbulojmë se ku është kafsha e fshehur dhe, mbi të gjitha, kush është ajo; zgjidhja është e dukshme në imazhin e mëposhtëm.

 

Burimi / https://www.formatonews.it/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top