FB

January 30, 2023 | 15:07

Moda / Ja si të visheni me stil kur jashtë është shumë ftohtë (Foto)

 

Ditët e ftohta po vijnë përsëri dhe të heqësh dorë nga stili juaj  për të qëndruar ngrohtë, nuk është aspak një mënyrë e duhur për preferuesit e modës. Për ta të dyja këto janë të mundura…

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top