Marrëdhënie

January 4, 2018 | 12:11

Ndarja, disa këshilla që do t’ju ndihmojnë “të shijoni” këtë moment të përkohshëm

Ndonjëherë, lidhje të caktuara janë të destinuara të dështojnë. Është e vështirë për t’u bërë, por është më e shëndetshme se të qëndrosh në një marrëdhënie të rrënuar emocionalisht nga frika e të qenit i vetëm. Këtu janë disa këshilla që do t’ju ndihmojnë të shijoni këtë moment të përkohshëm në udhëtimin tuaj nëpër jetë:

Rregullo qëndrimin tënd. “Beqar” nuk është një fjalë e keqe. Festoni statusin tuaj të ri duke ndryshuar fokusin tuaj dhe duke bërë gjëra për veten tuaj.

Bëni një inventar personal. Shkruani të gjitha gjërat që dëshironi të bëni.

Mos bëni ndonjë ndryshim të madh. Ndërprerja e punës ose lëvizja nuk do ta shërojë lëndimin. Në vend të kësaj, bëni një pushim të mrekullueshëm diku.

Mos u izoloni. Kaloni kohë me njerëz që mendojnë shumë për ju. Të kujtoheni se ka njerëz që kujdesen për ju do t’ju ndihmojnë të rindërtoni vetëvlerësimin tuaj. Do të keni nevojë për vetminë, por vetmia nuk është miku juaj.

Hiq lajmëruesit. Disa kujtime vizuale të së kaluarës e vështirësojnë shërimin. Hiqni fotot dhe largoni kujtimet tuaja për pak kohë. Sapo të jeni në gjendje përsëri, ju mund të zgjidhni të shihni të kaluarën.

Mos e ndiq ish-in. Vendosni një etiketë në telefon që thotë, “MOS” për t’i kujtuar veten që të mos e telefononi më shpesh sesa është e nevojshme.

Mos hyni në një marrëdhënie tjetër menjëherë. Jepini vetes disa muaj për t’u shëruar nga e kaluara dhe për të mësuar nga gabimet tuaja para se të përpiqeni të ndërtoni të ardhmen.

 

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com