Radiografi

November 1, 2019 | 8:08

New Medical Plus, siguri për jetën!

New Medical Plus, kompani farmaceutike e themeluar në vitin 2011, e cila ka mundur të futet në të gjitha subjektet mjekësore, farmaceutike dhe spitalore të Shqipërisë.

cover_149_web

New Medical Plus ofron produkte si: komplekset vitaminike për rritjen e imunitetit, Max Immun shurup për fëmijë dhe kapsula për të rritur; Kremin çudibërës Hiperinol, që shëron plagët diabetike, dekubituese dhe çdolloj dëmtimi tjetër të lëkurës; Bonax PLUS, formulë e re që siguron rigjenerimin e lëngut sinovial, ushqen kockat dhe lufton artritin.

New Medical Plus ofron gjithashtu suportet ortopedike si: qafore, breza shpine, sholla silikoni, suporte për krahun, prodhuar nga ortopedë të specializuar.

Risia më e fundit e New Medical Plus është Optilife, produkt që u vjen në ndihmë çifteve që duan të konceptojnë një fëmijë të shëndetshëm; Optilife Immun, i cili ndihmon sistemin imunitar dhe lufton gripin, si dhe Idaig, produkt natyral, ekstrakt i algave kafe të detit, për rënie në peshë dhe shëndet të mirë.

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top