Marrëdhënie

August 28, 2018 | 9:39

Një grua të lë edhe nëse të do. Ja çfarë duhet të dijë çdo mashkull…

Gratë i lënë burrat që duan. Ato e bëjnë këtë. Edhe pse mund të ndihen të shkatërruara. Edhe nëse zemra e tyre thyhet në copa të vogla, ato largohen. Ato mbledhin gjithë guximin e tyre dhe lënë burrat me të cilët mund të kenë fëmijë dhe shtëpi. Ato e bëjnë këtë për shumë arsye, por ekziston një arsye vitale përse gratë largohen dhe nuk ka të bëjë fare me mashtrimin.

Një grua e lë atë që ajo do, nëse ajo nuk është e pranishme. Mund të mos jetë atje, sepse luan, punon, shikon TV, del jashtë … lista është e gjatë.

Dhe ne nuk themi se të gjithë meshkujt janë egoistë. Disa prej tyre janë burra të vërtetë dhe baballarë të jashtëzakonshëm dhe të kujdesshëm. Ata e mbështesin dhe e duan familjen e tyre. Megjithatë, ata bëjnë gabimin e konsiderojnë si të mirëqenë dhe nuk janë të pranishëm. Ka shumë gra që thonë se ata mund të kenë veshur këpucët më qesharake të mundshme dhe buri i tyre nuk do t’i vinte re. Kjo është me të vërtetë trishtuese.

Burra, mund të zemëroheni kur të doni, por ky është realiteti.

Gruaja nuk është prona juaj. Ajo nuk ju detyrohet asgjë. Ajo mund të largohet kur të dojë, nëse nuk është e kënaqur me marrëdhënien që jeton. Kjo është arsyeja pse ju nuk duhet ta konsideroni atë si të mirëqenë.

Një grua duhet të mposhtet çdo ditë. Dhe ti burrë, mund ta bësh vetëm me praninë tënde. Duhet të ndihet se je atje për të. Ajo duhet të ndjejë vitalitetin dhe dashurinë tuaj. Ajo dëshiron që ju ta dëgjoni dhe t’i kushtoni vëmendje. Ato pak gjëra që kanë rëndësi për të më shumë se çdo gjë tjetër.

Ajo dëshiron t’iu dëgjojë ju. Ajo nuk dëshiron seks të shpejtë pa emocione. Ajo dëshiron të dëgjojë pasionin dhe dëshirën tënde për të. Gjithashtu dëshiron të ndjej pasionin juaj për jetën. Vitaliteti juaj është një nga gjërat më tërheqëse që mund të keni.

Ajo dëshiron që një burrë ta dëgjojë. Një burrë, mendja e të cilit nuk ecën. Ajo dëshiron ta shohësh drejt e në sy sikur të ishte për herë të parë. Sikur të ishte gruaja më e bukur që e ke parë ndonjëherë.

Ajo dëshiron që ju të ushqeni kuriozitetin e saj, për ditën e saj, për atë që ajo jeton. Jini të afërt me të, kushtojini gjithë vëmendjen tuaj. Mbajini duart dhe kushtojini vëmendje të gjitha ndjenjave që ndjeni kur e prekni.

 

Përgatiti: Brikela Daci | Burimi / www.giornodopogiorno.org

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com