FB

June 20, 2024 | 7:30

Përfitimet shëndetësore që sjell buka e misrit

Bukë misri apo bukë gruri? Nëse keni nivele të larta kolesteroli në gjak atëherë zgjedhja më e mirë për ju është e para. Po ashtu, të këshillueshme janë dhe produktet e misrit.

Misri është mjaft i pasur me proteina dhe vitamina të ndryshme. Ai ka efekte mjaft të mira për uljen e yndyrës në gjak, duke mbajtur në nivele konstante kolesterolin.

Po ashtu, rezulton se misri është një produkt mjaft i mirë për prodhimin e energjisë trupore te njeriu pasi përmban sasi të vitaminës B.

Shoqërimi i bukës së misrit me kos jep rezultate mjaft të mira për personat që vuajnë nga tensioni i lartë.

Burimi / Gsh.al

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top