FB

July 15, 2022 | 9:50

Posta / “Burri im vazhdon më tradhton, por unë ende e dua atë”

Këtë herë Coleen Nolan këshillon një grua që bën gjithçka për partnerin e saj që e mashtron, por nuk merr asgjë në këmbim…

E dashur Coleen

Unë kam qenë në një marrëdhënie shumë të komplikuar on/off për pesë vitet e fundit. Unë kam një vajzë katërvjeçare me partnerin tim dhe e di që ai është i vetmi për mua pa asnjë dyshim, por ai nuk angazhohet. Kur vajza jonë lindi, ai nuk e përballoi dot dhe u largua për të jetuar me mamanë e tij. Ne jemi ndarë disa herë dhe ai ka fjetur me gra të tjera gjatë këtyre pushimeve. Unë kam shkuar më lart dhe përtej për t’ia bërë gjërat më të lehta për të dhe, kur bëhet fjalë për vajzën tonë, bëj gjithçka. Por asgjë nuk funksionon dhe unë kurrë nuk e di në momentin kur ai do të ngrihet dhe do të largohet. Disa muaj më parë, mora vesh se ai ishte takuar me dikë tjetër dhe se kjo kishte ndodhur për disa kohë. Unë u përballa me të dhe i kërkova që t’i jepte marrëdhënies tone prioritet si duhet dhe ai ra dakord, por gjërat nuk kanë qenë mirë. Ai kurrë nuk mendon për mua dhe çfarë kam nevojë dhe dua – gjithçka është për të. Ne nuk jemi vërtet miq dhe ai nuk më mbështet kurrë. Marrëdhënia jonë duket se bazohet kryesisht në seks. Eshtë e panevojshme të thuhet se të gjithë miqtë e mi e urrejnë dhe do të doja t’i thosha të bëja gati valixhet, por unë e dua. Do ta vlerësoja këshillën tuaj.

Coleen

Pse po përpiqeni të kapeni pas këtij njeriu që është qartësisht i dëshpëruar për t’u larguar në çdo rast? Nëse ai nuk mund t’ju japë atë që keni nevojë dhe atë që meritoni, atëherë është koha të largoheni. Unë mendoj se ju e dini këtë, por është e vështirë t’i jepni fund një marrëdhënieje kur ende keni ndjenja të forta për dikë. Por ju duhet të mendoni mirë për realitetin e durimit të kësaj sjelljeje për vitet në vijim. Ju kurrë nuk do të jeni në gjendje t’i besoni atij dhe kurrë nuk do të jeni në gjendje të mbështeteni tek ai – a është kjo ajo që dëshironi vërtet? Nëse ai po ju trajton me kaq pak konsideratë tani, çfarë lloj partneri do të jetë ai në të ardhmen? Unë nuk mendoj se ai ju do – ai shfaqet kur i përshtatet. Unë me të vërtetë do të dëgjoja miqtë dhe familjen tuaj, të cilët jam i sigurt se do të jenë atje me krahë hapur dhe shpatulla për të qarë nëse i jepni fund kësaj lidhjeje. Ai mund të jetë ende një baba për vajzën tuaj, por nuk mendoj se ai ka atë që duhet për të qenë një partner për ju.

 

 

Përgatiti K.I / Burimi www.mirror.co.uk

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top