FB

March 29, 2024 | 6:17

Posta / Kam rënë në dashuri me mikun tim, por nuk dua ta tremb atë me ndjenjat e mia

Unë kam rënë në dashuri me mikun tim, por nuk dua ta tremb atë duke i zbuluar ndjenjat e mia. Miqtë e mi thonë se edhe ai më pëlqen dhe do të ishim perfekt bashkë, por unë jam i shqetësuar se mos e prish miqësinë tonë.  Ne të dy jemi 17 vjeç dhe kemi qenë miq që nga fillimi i kolegjit. Ai është djali më i mirë që unë kam njohur dhe ai është vërtetë i sjellshëm me mua, më ka qëndruar vërtet shumë afër kur unë kam pasur momente vështirësie me jetën time. Ne bëjmë shumë shaka, flirte dhe qeshim gjatë gjithë kohës dhe e kam kuptuar se më pëlqen shumë. E di që ai është lënduar në të kaluarën, kështu që është i kujdesshëm për të krijuar një lidhje të re. A duhet t’i them diçka?

Përgjigjja e ekspertëve:

Dikush duhet të bëjë lëvizjen e parë. Nëse nuk thoni diçka, nuk do ta dini kurrë se si ndihet ai. Bëjani të ditur se nëse nuk jua kthen ndjenjat, ju ende dëshironi të jeni miq. Nëse jeni shumë nervoz për të qenë përpara tij, kërkoni nga një mik i përbashkët që ta njoftojë atë për atë që ty të shqetëson.

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top