Lifestyle

September 3, 2018 | 14:13

Prerjet e flokëve që ju rinojnë: ja sa vite më të reja dukeni…

Prerja e flokëve mund të rinojë pamjen tuaj. Duke përdorur disa shkurtime të modës ju mund të dukeni disa vite më pak. Rregulli themelor për t’u dukur më e re janë flokët jo shumë të gjatë, të përsosur janë ata me prerje mesatare ose të shkurtër. Gjithashtu edhe flokët me balluke ose të prera me shkallëzim. Por le të shohim më në detaje!

Prerje rrumbullak të shkurtër. Është e mirë për ata që preferojnë pamjen klasike, ato që duan të mbeten të përjetshëm dhe që vendosin të mos ndryshojnë gjatë gjithë jetës së tyre.  Prerja rrumbullak e shkurtër është e lehtë, e butë por klasike dhe pjesa ballukes mbulon defektet dhe rrudhat e ballit. Nëse nuk e ndryshoni asnjëherë këtë prerje, gjithmonë do të keni të njëjtën pamje, në këtë mënyrë do të jetë e vështirë të identifikoni moshën tuaj. Nëse mbani të njëjtën prerje gjatë jetës, do të jeni të përjetshëm!

Prerje rrumbullak të gjatë ose të mesëm. Ky model flokësh është thjesht elegancë dhe ju rinovon për disa vite, sepse lëvizja e gjatësisë dhe jep një shkëlqim në pamjen tuaj.

Prerja e shkurtër. Thuhet se pas një moshe të caktuar është më e përshtatshme për një grua të ketë një prerje të shkurtër dhe jo flokë të gjatë. Duke pasur parasysh se edhe flokët e gjata janë të mira për ata që janë pak më shumë me moshën (varësisht se si i mbani ato!), Flokët e shkurtra janë pa dyshim perfekte nëse dëshironi të dukeni më të reja, por duhet të tregoni kujdes që prerja të mos jetë shumë mashkullore.

Balluke anash. Në këtë rast vëmendja nuk është në gjatësinë e flokëve, por në ballë: një balluke e gjatë anësore ju lejon të fshihni disa rrudha rreth syve, zbut fytyrën dhe krijon një hije të artë dhe të ngrohtë që ju jep dritë.

Prerja mesatare me shkallëzim. Në çdo rast prerja mesatare dhe ndryshimi gjithmonë i gjatësisë krijon idenë e një vajze të vogël.

 

Burimi / www.gioia.it

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com