Radiografi

August 1, 2018 | 10:28

RADIOGRAFI / DUOLYS, eleganca franceze në kujdesin e lëkurës!

Një muaj i mbarë vjen bashkë me DUOLYS, elegancën franceze në kujdesin e lëkurës!
kopertina-134

Në kulmin e sezonit veror, temperaturat e larta janë një rrezik serioz për lëkurën. Që të mos kujtohemi vonë, atëherë kur rrezet të na kenë përcëlluar lëkurën dhe dëmtuar fort, është e udhës të marrim këshilla të vlefshme. Mjekja Erjona Shehu propozon fjalën e fundit të dermo-kozmetikës franceze, e cila për herë të parë vjen në Shqipëri me një linjë gjithëpërfshirëse.
DUOLYS 6′, 6 produkte për rigjenerimin e lëkurës dhe mbrojtjen e saj nga plakja, vjen në Shqipëri nga ‘ViniPharma’. DUOLYS konkretizon shërbimet për të cilat ka nevojë lëkura juaj, e që fillon nga parandalimi dhe deri te kurimi në qelizë i problematikave të dermës.
Ndër të tjera dhe mjaft artikuj dhe personazhe interesante me në fokus GRUAN, JETËN, FAMILJEN, SHOQËRINË..

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com