Radiografi

February 1, 2019 | 9:22

Radiografi / Ledi Smile, e vetmja Klinikë Dentare që shndërron buzëqeshjen brenda ditës, pa gërryer dhëmbët!

1

Ledi Smile, e vetmja Klinikë Dentare që shndërron buzëqeshjen brenda ditës, pa gërryer dhëmbët!

Enkelejda Spahiu, stomatologia dhe sipërmarrësja që di të bëjë diferencën, një nga pionieret e estetikës dentare mini invazive.

Ledi Smile, këtë 15-vjetor vjen me oferta që do të zgjasin përgjatë gjithë vitit në shenjë mirënjohjeje për të gjithë klientët.

Jashtë biznesit: marrëdhënia e Enkelejdës me Engjëllin, djalin 8-vjeçar, lidhja me pikturën dhe planet që do të kurorëzojnë 2019-ën.

Adresa: “Rruga Irfan Tomini”, pallati “Alfa”, Ap. “1”, Citofon “1”, Tiranë, E-mail: [email protected], Tel: +355 42 32 07 72, Cel: +355 69 40 66 000 | +355 69 48 12 005

http://www.ledismile.com Facebook: klinika dentare-ledismile; FB.Uveneers by Dr Ledi; Instagram: klinika_ledismile; ledismile_estetike

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top