FB

May 1, 2022 | 0:01

Radiografi / Primitivo Wine Shop: Më shumë se shije, elegancë, pasion…!

Vjola Topa, administratore e Primitivo Wine Shop dhe përfaqësuese e dy kantinave pulieze, Polvanera dhe Produttori di Manduria, vjen me një prezantim të produkteve të ofruara për tregun shqiptar, një ftesë e veçantë për tryeza familjare dhe festive.

1

Zbulo kënaqësinë e verës së bardhë dhe të kuqe nga mjeshtrat e Primitivos, Produttori di Manduria, Leggiadro, Lirica, Aka, Elegia, etj, si dhe verërat bio organike të Polvaneras, Gioia dell’Colle.

Primitivo, verëra me traditë shekullore, 100% autentike, cilësi absolute shoqëruar me vulë sigurie.

Varietete çmimesh dhe mundësi të shumta zgjedhjesh për klientët.

Primitivo Wine Shop, e gjeni në Tiranë, në rrugën “Komuna e Parisit” si dhe në Kosovë, ose vizitoni webin: www.primitivo.al 

 

Rruga “Komuna e Parisit”, 10 kati 1, Tiranë-Shqipëri

Cel: +355 69 70 90 000

Instagram: primitivo_wine_shop

Facebook: Primitivo WINE SHOP

e-mail: [email protected] 

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Drejtor Marketingu - Geart Shehu: 0682097486
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top