Lifestyle

August 28, 2020 | 8:16

Renditja e shenjave të zodiakut, nga ato me më shumë tek ato me më pak vetëvlerësim

Vetëdija është një arritje e shkëlqyeshme. Keni besim në aftësitë tuaja, njihni kufijtë tuaj dhe i pranoni ata. Jo të gjithë ne i arrijmë këto qëllime në të njëjtën mënyrë dhe kjo është arsyeja pse, me ndihmën e Astrologjisë, ne propozojmë renditjen e shenjave të zodiakut me pak ose shumë vetëvlerësim.

Një mënyrë për ta njohur më mirë njëri-tjetrin, për të reflektuar atë që yjet thonë për ne dhe për një temë që është e dashur për të gjithë ne. Le të fillojmë?

Renditja e shenjave të zodiakut:

 1. Luani

Në radhë të parë mund të ishte vetëm shenja e Luanit. Mbreti i Zodiakut ka vetëbesim të fortë dhe të palëkundshëm. Përballet me çdo pengesë ose konflikt me guxim dhe krenari. I vetëdijshëm për aftësitë e tij, ai nuk shmang asgjë ose askënd.

 1. Shigjetari

Vetëvlerësimi i shenjës së Shigjetarit është i jashtëzakonshëm. Në fund të fundit, pozitiviteti i tij i lindur mund të bëjë që ai të vlerësojë më të mirën tek të tjerët, por edhe te vetvetja. Ai është absolutisht i bindur që të gjithë mund të përmirësohen, mjafton që të duan!

 1. Dashi

Ai është luftëtari i Zodiakut, i cili me vetëvlerësimin e tij të jashtëzakonshëm është i hapur të përballet me çdo situatë. Ai nuk lejon askënd të shkelë ndjenjat dhe dinjitetin e tij.

 1. Akrepi

Mes pozicioneve më të larta ne gjejmë shenjën e Akrepit. Një shenjë e vetëdijshme për aftësitë e veta dhe ato cilësi që e mbajnë lart vetëvlerësimin e tij.

 1. Ujori

Po, shenja e Ujorit ka gjithashtu vetëvlerësim të mirë. Mendimet dhe gjykimet e të tjerëve kanë pak rëndësi për të, ai është i vetëdijshëm dhe krenar për veten e tij.

 1. Demi

Shenja e Demit është një luftëtar i fortë dhe i durueshëm, por ndonjëherë mosbesimi që ai ka ndaj të tjerëve minon vetëbesimin e tij. Për më tepër, kujdesi gjithmonë për të tjerët shpesh bën që ai të harrojë veten e tij.

 1. Binjakët

Vendi i shtatë për shenjën e Binjakëve, vetëvlerësimi i të cilit bie nën peshën e disa pasigurive. Njerëzit e lindur nën këtë yjësi duhet të mësojnë të dialogojnë më shumë me veten e tyre dhe ta duan njëri-tjetrin pak më shumë.

 1. Bricjapi

Bricjapi është shumë i mirë për të vlerësuar të tjerët dhe më pak veten e tyre. Mund të duket e çuditshme, por miratimi i të tjerëve është thelbësor për të mbajtur lart vetëvlerësimin tuaj.

 1. Peshqit

Shenja e Peshqve mund të ketë një vetëvlerësim shumë më të fuqishëm nëse bëhet e vetëdijshme për cilësitë që ka. Kjo shenjë ka tendencën t’i shohë të tjerët një hap para vetes. Në shumë raste i mbivlerëson ata.

 1. Peshorja

Në renditjen e shenjave të zodiakut me më pak vetëvlerësim ne gjejmë Peshoren. Një shenjë me një sens të madh drejtësie, por tepër modeste për ato që kanë të bëjnë me talentin dhe aftësitë e saj.

 1. Virgjëresha

Disa do të habiten. Virgjëresha, shenja më inteligjente e Zodiakut, në fund të renditjes. Ajo që e minon vetëvlerësimin e saj është pamundësia për të kontrolluar emocionet.

 1. Gaforrja

Në fund të renditjes gjejmë shenjën e Gaforres. Shenja më emocionale e Zodiakut ka nevojë për konfirmim të vazhdueshëm për t’u ndier më e fortë dhe më e sigurt për veten e saj.

 

 

Burimi / https://www.giornodopogiorno.org/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top