Radiografi

November 27, 2016 | 8:37

Revista “Psikologjia”, Nëntor 2016

Esmeralda Shkjau: Përtej ambicies

Përtej ambicies apo egos për të pasur në duart e brishta gjithçka bota mban mbi vete dhe nën të, ajo është thjesht humane. Vetëbesimi është një pikë e fortë e saj, mjaftojnë gjeste të vogla për ta besuar këtë. Esmeralda Shkjau është një politikane e re, plot hijeshi, e cila nuk i shmanget seancave parlamentare ku meshkujt janë gati të rrihen me grushta e shajnë me fjalë rënda, dhe gjithashtu nuk fsheh se falet pesë herë, ndonjëherë me përpikëri dhe ndonjëherë jo në orarin e thirrur.

 

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com