Lifestyle

March 13, 2020 | 8:11

Sfida “Qëndro në SHTËPI”, mbro veten nga përhapja e COVID -19

Të rinjtë e Unionit të Këshillave Studentore kanë ndërmarrë një fushatë sensibilizimi në periudhën që COVID 19 na ka bërë pritë.

Sfida e të rinjve është qëndrimi në shtëpi, si masë për t’u mbrojtur nga përhapja e COVID -19.

Me një sfidë duke nominuar 3 miq të dërgojnë video nga shtëpitë e tyre, ata kanë ftuar në këtë fushatë ndërgjegjësimi, bindjen reale për të treguar se të gjithë pajtohen dhe bashkohen në këtë nismë!

Filloje ti i pari! Ia vlen! Trego fuqinë e bashkimit!

1

 

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top