Mirëqenie

June 19, 2020 | 12:00

Sheila Rexho: Ti je Vitamina ime!… Koncepti për individin që na frymëzon, që na jep dozën e nevojshme të energjisë

 

A nuk tingëllon bukur?! E nuk i referohem as C-së, as D-së as atyre MULTI.

Sheila Rexho, bloggere, diplomuar për Marrëdhënie Publike, Marketing, Gazetari

Sheila Rexho, bloggere, diplomuar për Marrëdhënie Publike, Marketing, Gazetari

Vitamina ime është koncepti im për individin që na frymëzon, që na jep dozën e nevojshme të energjisë, që na detoksifikon mendjen nga çdo negativitet i të përditshmes.

Vitamina simbolizon atë që na bën të qeshim, personin me të cilin duam të kalojmë kohë cilësore, ta dëgjojmë e të na dëgjojë personin me të cilin edhe një cigare 5 minutëshe shijon më shumë se një e dalë vanitoze.

Vitamina nënkupton dozën perfekte të mirëqenies së brendshme, stabilitetit emocional dhe paqes së mendjes.

Është emri spontan që na vjen ndërmend teksa na ndodhin gjërat e bukura, të cilat do donim t’i ndanim, apo “dora” pas së cilës do të donim të kapeshim në një moment të vështirë. Vitamina është një emër në ekranin e celularit, e teksa shohim që kemi një neë ëhatsapp na bën të buzëqeshim. Ky nocion simbolizon për mua një personalitet, për të cilin ndihemi me fat që e kemi në jetën tonë. Dikë që na shkëlqejnë sytë kur e shohim, që na influencon, me të cilin mund të jemi akademikët e përjetshëm apo të qeshim teksa komentojmë personazhet e librave që kemi lexuar. Vitamina është rregullatorja e sistemit imunitar emocional, është varësia më e shëndetshme ndaj pozitives, reaksioni kimik i pashpjegueshëm, që përkthehet në një vlerë të thjeshtë: KËNAQËSI.

Vitamina është një lloj stimuli për egon, motivimi i përditshëm për të nxjerrë në pah më të mirën e vetes, është një marrëdhënie speciale, unike, e çuditshme por e bukur…

Vitamina është një këngë e preferuar që të ngre humorin, një instrument që të ngjall dhjetëra emocione, është një film, është një rrugicë, është një destinacion i lumtur, por mbi të gjitha është një buqetë ndjesish, të gjitha të mbjella me shumë dashuri nga një individ i vetëm.

Në një botë si kjo, JI NJË VITAMINË!

Surround yourself with splendid things!!!

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top