Thënie

June 20, 2020 | 8:00

THËNIE / Falja…

“Kur dikush ju lëndon dhe ju vendosni ta falni, faleni plotësisht; por nëse nuk mund ta bësh, rri larg atyre që ju lëndojnë”.

11

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top