Lifestyle

August 31, 2020 | 10:12

Shenjat e zodiakut që i ruajnë sekretet më mirë se gjithë të tjerët

“Mos thoni gjithçka që dini; mos besoni gjithçka që dëgjoni; mos bëni gjithçka që mundeni. Mbani brenda vetes një kopsht sekret”. Mendimi i Alejandro Jodoroësky është perfekt për shenjat e zodiakut që mbajnë sekrete më mirë se kushdo tjetër.

Le të zbulojmë se cilat janë ato dhe çfarë i karakterizon dhe dallon nga të tjerët!

Shenjat e zodiakut që mbajnë sekretet më mirë se të gjithë të tjerët

Bricjapi

Ndër shenjat më të rënda dhe të rezervuara në lidhje me privatësinë e dikujt, ne gjejmë shenjën e Bricjapit. I besueshëm, i përgjegjshëm, ai gjithmonë mban një distancë të caktuar midis vetes dhe të tjerëve. Para se të flasë, ai ka nevojë të njohë plotësisht njerëzit që ka përpara dhe madje edhe kur i njeh, ai vazhdon të mbajë sekretet e tij më të brendshme.

Ka mendime ose kujtime që ai do t’i ruajë përgjithmonë. Por nëse kjo mund të duket të jetë një kufi në sytë e të tjerëve, si mik, kjo shihet si pothuajse e përsosur. Jini të sigurt se në lidhje me besimin tuaj, ai do të heshtë si një varr.

Ujori

Të lindurit nën shenjën e Ujorit janë rezistentë për të ekspozuar botën e brendshme. Në përgjithësi ata qëndrojnë mënjanë për të vëzhguar njerëzit përreth tyre dhe vetëm pas një ekzaminimi të hollësishëm ata do t’i ofrojnë dikujt privilegjin të shikojë brenda. Përkundër kësaj, ka sekrete që ata e kanë të vështirë t’i zbulojnë, por jo nga frika e gjykimit të të tjerëve. Në fakt, shenja e Ujorit nuk lejon që të ndikohet nga mendimet dhe kritikat, por preferon të mbrojë diçka nga vetja në mënyrë që të mos pësojë shumë zhgënjime. Besojini pa frikë! Ai do të ketë të njëjtin vëmendje për sekretet tuaja dhe do t’i mbrojë ato nga thashethemet e padobishme dhe të padrejta.

Peshorja

Ndër shenjat e zodiakut që i mbajnë sekretet më mirë se gjithë të tjerët, ne gjejmë shenjën e Peshorjes. Absolutisht e rezervuar në lidhje me aspekte të caktuara të jetës së saj dhe mendimet e saj më të thella. Të lindurit e kësaj shenje janë të bindur se mbajtja sekret e disa mendimeve dhe dobësive është thelbësore për të jetuar më mirë dhe me një harmoni më të madhe. Për këtë arsye vetëm disa do arrijnë të zbulojnë pjesën e saj të panjohur. Dhe kjo pasi të ketë kaluar koha që duhet për të fituar besimin e saj. Ata janë dëgjues të shkëlqyeshëm, të ndjeshëm dhe empatik dhe nuk do t’i zbulojnë sekretet që dëshironi t’i besoni.

Akrepi

Dhe më në fund e gjejmë atë, Akrepin, shenjën më misterioze të të gjithë Zodiakut. E pajisur me inteligjencë të madhe dhe një intuitë të frikshme, ai është në gjendje të zbulojë sekretet e të tjerëve pa shumë përpjekje. Të njohësh plotësisht një Akrep, nuk është vetëm një detyrë e vështirë, por është e pamundur në shumë raste. Në brendësinë e tij ka dhoma që ai kurrë nuk do t’ia hapë askujt dhe vetëkontrolli i tij në lidhje me misteret e tij është i pathyeshëm.

Ai i urren thashethemet dhe sekretet tuaja do të jenë gjithashtu të sigurta. Pavarësisht nëse janë vjedhur apo besuar, ai kurrë nuk do t’i përdorë kundër jush. Dhe ki kujdes që mos ta tradhtosh besimin e tij!

 

 

Burimi / https://www.giornodopogiorno.org/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top