FB

September 11, 2021 | 8:26

Shenjat më fatkeqe të zodiakut për vitin 2021

Yjet kthehen në favor por edhe kundër nesh. Pra, ndërsa kalojmë në këtë fazë të vitit, le të shohim nëse rrethanat e këqija që na kanë ndodhur kanë pasur një shkak. Pra, le të kontrollojmë nëse e jona është ndër shenjat më fatkeqe të zodiakut të vitit 2021. Nëse zbulojmë se yjet ishin ose janë të pafavorshëm për ne, le të presim që të paktën 2022 të jetë në avantazhin tonë. Le të shohim gjithashtu nëse ka ndonjë gjë që mund të bëjmë për të luftuar fatin e keq.

Le të fillojmë me shenjën e parë, e cila është Demi. Jupiteri dhe Saturni ndikojnë negativisht në marrëdhëniet me të tjerët. Por, përballë kësaj, çfarë do të jenë në gjendje të bëjnë ata që kanë lindur nën këtë shenjë? Epo, meqenëse ata do të kenë shumë debate është e këshillueshme që ata të armatosen me durim për të parandaluar përshkallëzimin e tyre. Pra, më mirë sigurohuni që të mos gaboni.

Shenja e dytë e kundërshtuar nga yjet, në 2021, është Luani. Por le të pyesim veten për arsyen e kësaj fatkeqësie. Epo, grindjet, keqkuptimet dhe zemërimi shkatërrojnë atmosferën e parësisë së Luanit. Por cila është zgjidhja për të zbutur ngjarjet negative? Për ata që kanë lindur nën këtë shenjë, këshillohet të veprojnë në një mënyrë më pak autoritare, por më të qetë dhe konstruktive.

Shenja e tretë që po kalon një kohë të keqe në 2021 është Virgjëresha. Për të, ky vit do të jetë vërtet sfidues. Kjo ndodh sepse vështirësitë e shumta që duhen përballuar do të çojnë në rikthime të nervozizmit dhe ankthit. Prandaj, për ata që kanë lindur nën këtë shenjë, do të jetë e përshtatshme dhe e nevojshme të përpiqen të krijojnë një marrëdhënie të mirë me të tjerët.

Së fundi, ndër shenjat më fatkeqe të vitit 2021, është Akrepi. Sidoqoftë, “periudha pa”, edhe për këtë shenjë të zodiakut, do të duhet të përfundojë herët a vonë. Fatkeqësisht Akrepi nuk pati një jetë të lehtë këtë vit, të paktën deri në mars. Në muajt e fundit situata është duke u përmirësuar paksa. Për më tepër, për të njëjtën gjë, nuk do të ketë pasoja në nivelin sentimental dhe kjo tashmë është diçka.

 

 

Burimi / https://www.proiezionidiborsa.it/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0684022192
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top