FB

September 13, 2021 | 8:00

THËNIE / Për dashurinë: Nuk kam asnjë mendim pa ty, nuk kam asnjë dëshirë në gjakun tim që nuk është për ty!

Për dashurinë: Nuk kam asnjë mendim pa ty, nuk kam asnjë dëshirë në gjakun tim që nuk është për ty.

Gabriele D’Annunzio, shkrimtar, poet, dramaturg italian

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0684022192
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top