FB

January 26, 2023 | 7:05

Shenjat më të matura të Horoskopit dhe nivelet e tyre të pjekurisë

 

Virgjëresha (23 gusht – 22 shtator)

Kjo shenjë e ndryshueshme e tokës ka të shkruar stabilitet mbi to. Planifikimi i kujdesshëm, përpikëri, përkushtimi ndaj përmbushjes së përgjegjësisë dhe magjepsja për një mënyrë jetese të rregullt janë cilësi që e dallojnë këtë shenjë nga të tjerat. Të sunduar nga planeti i komunikimit Mërkuri, Virgjëreshat i përvetësojnë emocionet e tyre në vend që t’i shprehin ato menjëherë. Impulsiviteti nuk i përshtatet mirë. Ata konsiderohen mjaft të pjekur për shkak të natyrës së tyre analitike dhe qasjes praktike ndaj jetës.

Akrepi (23 tetor – 21 nëntor)

Kjo shenjë fikse e ujit është emocionalisht e thellë, por shpesh e keqkuptuar. I qeverisur nga planeti i shkatërrimit dhe transformimit, një Akrep mund të konsiderohet hakmarrës pasi mendohet se janë tepër mendues dhe duan të qëndrojnë një hap përpara kundërshtarëve të tyre. Ata janë intuitivë dhe shumë të mençur dhe për këtë arsye mund të quhen një nga shenjat më të pjekura në mesin e 12 zodiakave.

Bricjapi (22 dhjetor – 19 janar)

Lehtësisht më e orientuar drejt qëllimit nga të gjitha shenjat, një Bricjap është një shenjë kardinale e tokës. Të rrënjosur në besimet e tyre dhe shumë të zellshëm, ata të kësaj shenje të zodiakut konsiderohen të jenë të lartë në nivelin e pjekurisë për shkak të përkushtimit të tyre ndaj ambicieve të tyre dhe durimit të qenësishëm që lidhet me natyrën e tyre.

Ujori (20 janar – 18 shkurt)

Për të mos u ngatërruar me një shenjë uji, Ujori pragmatik është një shenjë fikse e ajrit. Progresivë dhe shumë inteligjentë, ata parashikojnë të ardhmen. Prandaj, kjo shenjë e zodiakut zë një nga vendet kryesore në tabelën e pjekurisë.

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top