Marrëdhënie

June 1, 2018 | 14:55

Si ta harroni një djalë me të cilin nuk jeni më

Në jetën e secilit prej nesh ekziston sigurisht dikush me të cilin kemi ndarë disa kohë, por jo të mjaftueshme. Gjërat kurrë nuk kanë qenë me të vërtetë serioze dhe megjithatë, pavarësisht kësaj, ne vazhdojmë të kthejmë fletët duke menduar në lidhje me të.

Ndjenjat e paeksploduara mund të jenë një pengesë për të kapërcyer dhe sigurisht nuk do të kishte problem nëse ne zotëronim një ndjenjë si kjo …

 Ja se si ta lëmë atë në të kaluarën:

  1. Mos harroni kohën e humbur

Ju keni dalë disa herë, e keni puthur dhe keni kaluar natën së bashku: dhe pastaj? Dhe pastaj donit të kuptoje se si po shkonte, ndërkohë që ai nuk ishte i qartë dhe ishte i qetë, kur ju doli përpara. Vlen të mendohet se do të mbeteni të mbërthyer në të kaluarën duke rrezikuar të humbni atë që ju ofron e ardhmja?

  1. Mos u mundoni të fitoni

Ne jemi kundërshtarët më të mëdhenj të vetes dhe ne e gjejmë veten duke konkurruar vetëm, me dijeninë se në fund të garave muskujt do të na dëmtojnë dy herë më shumë. Nëse kjo nuk funksionon, le të shkojë.

Dashuria nuk është një konkurs dhe fakti që ju nuk keni qenë në gjendje të vidhni zemrën nuk do të thotë të humbisni veten: merrni situatën në dorë dhe kthehuni në rrugën e duhur!

  1. “Po nëse …?”

Mjaft me mendimin “Po nëse …?” sepse mund të kthehet në një armë shumë të rrezikshme. Ju e gjeni veten në një sërë pyetjesh që kurrë nuk do të merrni një përgjigje dhe do të përfundoni duke u bërë shumë keq.

Çlironi mendjen tuaj nga të gjitha skenarët e mundshëm dhe jetoni jetën tuaj për atë që është: nëse nuk ka ndodhur është pikërisht sepse nuk duhet të ndodhte.

  1. Kontrolloni mediat e tij sociale

Ndryshe nga ato që mund të mendoni, fillimisht është mirë të mos e fshini atë nga të gjitha rrjetet ekzistuese sociale. Para së gjithash, nuk ka nevojë të paraqiteni tepër mizore dhe, së dyti, do të përfundoni duke shpikur mënyra krijuese për të spiunuar mbi të, me profile të rreme dhe miq të përbashkët.

  1. Mendoni përse nuk funksionoi

Çfarë të mire ka sjell në jetën tuaj? A ishte e vlefshme në krahasim me kohën që po përdorni për të imagjinuar se si mund të kishte shkuar?

Në dashuri nuk mund të jeni vetëm. Do të ketë raste kur dikush është më i pranishëm se tjetri, por çifti është një ushtri e vogël e dy njerëzve. Nëse para se të shkoni në betejë të dy, tërhiqen dhe ju bëjnë që të luftoni vetëm …

Ju nuk keni humbur asgjë.

 

Përgatiti: Brikela Daci | Burimi / alfemminile.com

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com