Lifestyle

December 25, 2017 | 12:46

Sigurisht që historia e Krishtlindjes është përrallë. Por kjo nuk e bën të pavërtetë

Peter Ormerod

Ideja që Bibla duhet të merret fjalë për fjalë është një fenomen i kohëve të fundit. Në fakt, elementet fantastike na lidhin ne me misterin, që qëndron në zemër të të gjithë jetës njerëzore

Sigurisht që është përrallë. Ka një yll magjik dhe magjia fillon. Ka një fëmijë magjik, të lindur në rrethana magjike. Ka një mbret të lig, disa udhëtime epikë si dhe një grup mbështetësh mistikësh dhe barinjsh të fortë. Askush nuk e merr seriozisht historinë e Krishtlindjeve, apo jo? Gabohen…

Sigurisht që historia e Krishtlindjeve është përrallë. Por kjo nuk e bën të pavërtetë

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com