FB

February 17, 2021 | 8:10

Sjellja e një burri që fsheh ndjenjat e tij në dashuri

Si të njohim një burrë që fsheh ndjenjat e tij? Cila është sjellja e një burri që fsheh ndjenjat e tij? Cili është qëndrimi i një burri të dashuruar? Si mund ta di nëse ai më do mua?

Ka shumë burra në këtë botë që me të vërtetë kanë frikë të tregojnë ndjenjat e tyre. Nëse burri juaj nuk tregon ndjenjat e tij, ka disa shpjegime të mundshme për të kuptuar më mirë sjelljen e tij në dashuri dhe për të ditur nëse ky është i dashuruar me ju.

Në shumicën e rasteve, nuk është për shkak se ai nuk ju do, por sepse ai është i ndrojtur ose nuk është ende gati të zbulojë ndjenjat e tij më të thella. Kur ai do t’ju zbulojë ndjenjat e tij, ai do të ketë fituar besimin tuaj dhe është një shenjë shumë e mirë për të ditur nëse ai është i gatshëm të angazhohet në marrëdhënie.

Thjesht duhet të mësoni të jeni të durueshëm dhe t’i bëni ata sa më rehatshëm që të jetë e mundur në mënyrë që ata të ndajnë ndjenjat e tyre me ju. Mos u shqetësoni, një person i ndrojtur do t’ju tregojë se si ndihet, por vetëm mund të zgjasë më shumë.

3 gjërat që duhet të dini për një burrë që fsheh ndjenjat e tij

  1. Një burrë që bën shumë pyetje për ty.

Ky mashkull është kurioz dhe dëshiron të të njohë mirë para se të ndajë ndjenjat e tij. Ai është i interesuar për ju sepse dëshiron të dijë më shumë për ju dhe jetën tuaj. Ai ka nevojë për kohë para se të jetë plotësisht i qetë me ju në mënyrë që të ndajë ndjenjat e tij. Nëse jeni të durueshëm dhe ky njeri ju tërheq, pavarësisht se si ndërvepron me ju, atëherë një ditë do të njihni ndjenjat e tij. Është thjesht çështje kohe.

Gjithashtu kini kujdes se ky mashkull zakonisht nuk josh në mënyrën e duhur, sepse ka tendencë të josh në një mënyrë të pavetëdijshme. Nëse keni probleme të dini nëse jeni joshur, duhet të mësoni të njihni shenjat e një burri që shikon një grua. Kjo është ajo që do ta zbulojmë së bashku në sugjerimin e dytë.

  1. Zona “T” dhe “RGB” e një burri që josh.

“RGB”, që do të thotë shikoni Zërin dhe Buzët. Këto janë gjërat kryesore që duhet të mbani mend për të kuptuar nëse ai thjesht ju pëlqen apo është vërtet i interesuar për ju. Këto janë gjëra të rëndësishme për t’u mësuar, pasi mund t’ju lejojnë të zbuloni lehtësisht treguesit për të ditur nëse ai ju pëlqen, por edhe për të parë nëse është një burrë që fsheh ndjenjat e tij.

Dashuria e vërtetë dhe e qëndrueshme mund të vendoset vetëm në shkëmbimin e ndjenjave dhe ky shkëmbim është i mundur vetëm midis dy qenieve të afta për të kuptuar dhe thithur njëra-tjetrën. – Charles Dollfus

Shpesh, një burrë i ndrojtur që fsheh ndjenjat e tij e ka të vështirë t’i shtojë vlerë një gruaje. Ai më tepër do të kërkojë të marrë pasi ka përshtypjen se nuk ka aq vlerë sa të japë.

  1. Një burrë që do të kërkojë të flasë me ju duke përdorur justifikime.

Ai nuk do të flasë me ju për qëllimin e tij drejtpërdrejt, por përkundrazi ai do të flasë me ju përmes një falje që ai po e sjell atë drejt jush. Nëse ishte një koleg, ai i dha atij një detyrë për t’ju dërguar, lajme në gazetë, një artikull interesant për të lexuar, etj. Shpesh herë, ky lloj burri do të përpiqet të dialogojë me ju me SMS, në vend që ta bëjë atë direkt para jush. Është mënyra e tij për të mos shkuar shumë shpejt dhe për të marrë kohën e tij për t’u afruar pak nga pak.

 

 

 

Burimi / https://livetheglory.com/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top