FB

May 29, 2024 | 7:35

Stilet e flokëve në verë, ide për t’ju frymëzuar

 

As shumë të gjata dhe as shumë të shkurtra, ato janë kompromisi perfekt për të përballuar verën.

kacuVala e prerjeve që kanë shfaqur yjet me ardhjen e stinës së ngrohtë e vërteton këtë dhe risjell vëmendjen tek sharmi i kësaj gjatësi mesatare. I pasur me nuanca, prerja Bob është një përzierje perfekte, duke shpalosur përmes gjatësive midis vijës së mjekrës dhe asaj që shënon kufirin me një prerje të gjatë, në lartësinë e gjoksit. Duke vepruar kështu, si gjithmonë, ato luajnë me gjeometritë dhe shtresimet, me prerje të shkallëzuar ose të barabartë.

Kaçurrelat, të drejtat dhe me onde, të pasuruara me tufa dhe shtresa që kornizojnë fytyrën u japin volum flokëve, duke u konsideruar gjithashtu si prerjet më të bukura për verën 2024, një shpërthim idesh dhe kombinimesh.

Flokët kaçurrelë, gjejnë në prerjet mesatare zgjidhjen për të rritur strukturën dhe vëllimin e tyre rrotullues. Kur priten midis shpatullave dhe mjekrës, flokët kanë peshën e nevojshme për të rënë në anët e fytyrës, por nuk vuajnë nga efektet e gravitetit siç bëjnë prerjet e gjata. Të shtresuara dhe të stiluara në pika strategjike që ndjekin lëvizjen natyrale të flokëve kur thahen, prerjet me kaçurrela mesatare janë një hapësirë për lirinë.

 

 

floke  kacurrela

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top