FB

May 30, 2024 | 7:00

THËNIE / “Kur ndryshoni mendimet tuaja, mbani mend të ndryshoni edhe botën tuaj.”

“Kur ndryshoni mendimet tuaja, mbani mend të ndryshoni edhe botën tuaj.”

– Norman Vincent Peale

mendime-toksike1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top