FB

November 16, 2021 | 8:50

Të gjithë ata që thonë se femrave rreth të pesëdhjetave nuk iu shkojnë flokët e gjatë e kanë gabim, ja si t’i mbani dhe stiloni për të qenë gjithmonë në modë

Vite më parë besohej se 50-vjeçarët nuk duhej të mbanin më flokë të gjatë, sepse nuk ishin të përshtatshëm për një fytyrë që nuk ishte më e re. Fatmirësisht sot nuk është më kështu, në fakt femrat e zakonshme dhe jo të zakonshme që nxjerrin në pah flokët e bukur të gjatë edhe në moshën 50-vjeçare janë kudo dhe të bukura. Ndër yjet, kujtojmë flokët e gjatë të Demi Moore dhe yjeve të tjerë si Jennifer Lopez, Janet Seymour, Judy Collins dhe Lynda Carter.

Nëse ndjekim këshillat e duhura, ne mund të tregojmë me siguri flokët e gjatë dhe të ndihemi rehat. Në fakt nuk ka një rregull që vlen për të gjithë, sepse shumë varet nga forma e fytyrës, ngjyra e lëkurës, tekstura dhe sa kohë kemi në dispozicion për t’u kujdesur për flokët. Në moshën pesëdhjetë vjeç, flokët hollohen dhe bëhen më të brishtë, ndaj është e nevojshme të rritet kujdesi ndaj tyre, veçanërisht nëse është i gjatë.

Flokë të gjatë me shkallëzim

Nëse tashmë keni flokë të gjatë, një zgjidhje e shkëlqyer është t’i shkallëzoni për të mbushur çdo boshllëk ku ka rënie të flokëve ose për të rritur volumin e flokëve kur janë të hollë dhe të brishtë.

Flokë gri

Ngjyra gri është gjithashtu shumë e njohur për flokët e gjatë. Për shumë gra, grija zëvendësoi të zezën dhe bëri një ndryshim rrënjësor. Në mënyrë që flokët gri të duken të këndshëm, ato duhet të shpërndahen në mënyrë të barabartë në lëkurën e kokës, si në rrënjë ashtu edhe në pjesën e qafës. Flokët gri u duken mirë atyre me një çehre të lehtë ose ngjyrë ulliri. Një ide shumë e bukur për të qenë trend është t’i lyeni me pak ngjyrë jargavani, blu të çelur ose bjonde.

 

 

Burimi / https://www.proiezionidiborsa.it/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top