Marrëdhënie

December 27, 2017 | 11:29

Të lumtur së bashku

Familjet e lumtura kanë lidhje shumë të forta dhe prindërit janë ata që duhet të marrin përgjegjësi për të forcuar dhe për të mbrojtur këto lidhje, sidomos për festat:

1

  • Organizoni kohë për familjen
  • Hani vakte bashkë
  • Kryeni detyra si familje
  • Bëni takime familjare
  • Nxitni mbështetjen
To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com