Dëshmi

April 18, 2020 | 8:03

Të trokasësh në derë me një lule për të uruar Pashkët

 

Në gjest urimi i veçantë për Pashkët. I mrekullueshëm. Kjo ka ndodhur në Carceri të Padovas për t’u uruar festën familjeve italiane. Një formë e shkëlqyer solidariteti drejt lumturisë, duke u angazhuar për lehtësimin sado pak të gjendjes shpirtërore të banorëve.

Nga një lule orkide dhuruar nga kompania e luleve MENIN, për një ditë të veçantë. Organizuar nga komuna e Carceri, banorëve përveç luleve u janë dhuruar edhe vezët e pashkëve, një gjest special, një veprim i mrekullueshëm komentuar nga banorët.

2 3 4

 

Credit: ANSA/NICOLA FOSSELLA

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top