Lifestyle

September 11, 2018 | 9:45

Tendenca e prerjes së flokëve për sezonin Vjeshtë- Dimër 2018-2019

Vajza, për fat të keq është koha që të fillojmë të flasim për sezonin Vjeshtë / Dimër, veçanërisht për trendet e flokëve. Ne lëmë prapa diellin, dallgët e detit, flokët e rrahur nga era dhe të ekspozuar në diell dhe të zbulojmë se cilat janë tendencat që do të na shoqërojnë në sezonin e ftohtë?

Flokët duhet të komunikojnë natyrën dhe gjendjen tonë të përditshme. Rregulli themelor: le të mësojmë t’i lëmë vetëm dhe t’i respektojmë, sepse ajo që qëndron në thelb është kthimi i gjendjes shpirtërore.

Cilat janë tendencat kryesore të këtij sezoni të ftohtë? Stili bon ton dhe stili rock. E para na jep në të vërtetë kaçurrela dhe aromën e llakut. Për të pushtuar rrjetet sociale janë prerjet rrumbullak (helmet) dhe disa prerje të sofistikuara. Dhe vija? Do të jetë e qartë që përcaktojnë flokët në një mënyrë të qartë.

Një prirje që do të vazhdojë të na bëjë të ëndërrojmë? Pamja e lagësht! Krijuar me xhel dhe që të jep një pamje rebele. Efekti i lagësht prek dhe përcakton konturet, veçanërisht në gjatësitë më të rëndësishme.

Së fundi tendenca për këtë Vjeshtë-Dimër është ajo e kthimit në vitet ’80 dhe ’90 dhe gjithashtu në flokë do të tregoj flokë të mesëm e të shkurtër, të shkallëzuar, me kaçurrela ose valë, stilime voluminoze, të fryrë dhe të çrregullt… Qëndroni në koherencë!

 

Burimi / https://www.glamour.it

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com