FB

May 14, 2024 | 7:40

TEST / A është partneri juaj i duhuri?

E keni pyetur ndonjëherë veten nëse e keni gjetur vërtet partnerin e duhur? Analizoni marrëdhënien tuaj në çift: nëse keni ndonjë dyshim për marrëdhënien ose jeni i sigurt se jeni krijuar për njëri-tjetrin dhe për këtë arsye mund të jetoni së bashku përgjithmonë. Pra, mendoni për historinë tuaj dhe bëjini vetes pyetjet e duhura për të marrë përgjigje konkrete, në mënyrë që të keni ide më të qarta.

mosterheqjepartneri

1.Në cilat rrethana ndiheni më mirë?

a.Vetëm me partnerin

b.Me partnerin dhe miqtë

c.Me miq

 

2.Në mënyrë afektive partneri juaj ju bën të ndjeni emocione të forta?

a.Po

b.Jo gjithmonë

c.Pothuajse kurrë

 

3.A ka tërheqje fizike mes jush?

a.Shumë

b.Mjaft

c.Pak

 

4.Si je me partnerin?

a.Jam diplomatik dhe shumë mirëkuptues

b.Jam i hapur për krahasim dhe kritikë

c.Jam i ndërprerë dhe i luhatshëm

 

5.Me kë do të kalonit një ditë të tërë pushimi?

a.Me partnerin

b.Me atë që dëshiron të jetë me mua

c.I vetëm

 

6.A mendoni shpesh për të kur nuk jeni larg?

a.Shpeshherë

b.Herë pas here

c.Pothuajse kurrë

 

7.Si do ta përkufizonit mirëkuptimin seksual me partnerin tuaj?

a.Optimale

b.Mirë

c.I varfër

 

8.Kur takoni dikë që ju tërheq, çfarë mendoni?

a.Për partnerin tuaj

b.Djalë i mirë, por jam i zënë

c.Kush e di se si do të ishte intimiteti me të

 

9.Mendimi për të jetuar përgjithmonë me partnerin është…

a.Fantastik

b.Monoton ose problematik

c.Mbytës

 

10.E keni tradhtuar ndonjëherë partnerin tuaj?

a.Më shumë se një herë

b.Vetëm një herë

c.Kurrë

 

11.A i deklaroni shpesh ndjenjat tuaja ndaj tij?

a.Në shumë raste

b.Vetëm në situata të caktuara

c.Rrallë

 

 

Profilet

JENI PASIONANTË

Nga përgjigjet e dhëna, mund të konstatohet se jeni një çift pasionant. Jeni shumë të dashuruar, mes jush ka mirëkuptim të madh dhe bashkëpunim të fortë. Megjithatë, përpiquni të mos jeni shumë posesiv me njëri-tjetrin, pasi me kalimin e kohës kjo mund të përfaqësojë një problem që do t’ju çonte në humbjen e interesit për historinë që po përjetoni. Lejojini vetes më shumë liri dhe autonomi dhe mos u izoloni shumë nga të tjerët.

 

JENI TË BASHKUAR

Bazuar në përgjigjet e dhëna, mund të konkludohet se jeni një çift i lidhur ngushtë. Kjo do të thotë që nuk jeni shumë të varur nga njëri-tjetri, megjithatë lidhja juaj është e fortë, jeni të pjekur dhe marrëdhënia juaj ka baza të forta mbi të cilat mund të mbështeteni për të ecur përpara me vendosmëri dhe guxim.Ju keni kaluar fazën e të dashuruarit dhe e doni njëri-tjetrin thellësisht.

Një këshillë e vogël: lëreni veten të shkojë te pasioni dhe sensualiteti.

 

JENI TË SHKËPUTUR

Në bazë të përgjigjeve të dhëna, mund të konstatohet se marrëdhënia juaj është mjaft e shkëputur, aq sa vetëm në rrethana të caktuara e lini veten të kaloni në përfshirje të mëdha emocionale në marrëdhënien në çift.Ndoshta përpiquni ta menaxhoni marrëdhënien tuaj në një mënyrë më tërheqëse, duke demonstruar më shpesh ndjenjat tuaja, me kusht që ato të jenë vërtet reale.

 

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top