FB

March 25, 2024 | 7:45

TEST / A mund ta gjeni simbolin e fshehtë të ‘fikjes’?

 

Zgjidhja e lojërave të trurit mund të përmirësojë funksionin njohës dhe madje mund të ndihmojë në parandalimin e kushteve si çmenduria, sipas studimeve. Provoni enigmën e mëposhtme për të vënë në provë aftësitë tuaja!

te

Sfidoni shikimin tuaj me këtë test të lartë inteligjence. Gjeni simbolin e butonit “fikje” midis simboleve të teknologjisë në vetëm pak sekonda!

Teknologjia luan një rol thelbësor në jetën tonë të përditshme, nga shfletimi në telefonin tuaj deri te puna në kompjuterin tuaj. Tkëtë, ju ndoshta njihni simbole të zakonshme si shiritat WiFi dhe logon e butonit “fikje”.

Por a mund t’i gjeni këto ikona të njohura brenda sekondave në këtë kuiz inteligjent të inteligjencës?

A mund ta dalloni në këtë foto?

Sipas EarthWeb, duhen vetëm 15 sekonda për të gjetur simbolin. Vendosni një kohëmatës të shkurtër për veten tuaj dhe përpiquni ta gjeni sa më shpejt që të mundeni

Nëse nuk keni mundur ta gjeni, lëvizni poshtë kursantin për të marrë përgjigjen.

te1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top