FB

March 26, 2024 | 7:00

THËNIE / “Fjala është gjysma e atij që e shqipton, gjysma e atij që e dëgjon.”

“Fjala është gjysma e atij që e shqipton, gjysma e atij që e dëgjon.”

-Michel de Montaigne

fjala-jpg

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top