FB

March 2, 2024 | 5:22

Test / A mund të gjeni pesë dallimet në këtë imazh?

 

Testoni aftësitë tuaja të vëzhgimit përmes kësaj përballjeje vizuale! Kjo foto na tregon një punëtor në veprim. Misioni juaj është të gjeni pesë dallimet në skenën e punës.

punetori

Paçi fat! Aktivizoni mendjen tuaj dhe synoni të përfundoni kuizin sa më shpejt të jetë e mundur.

Nëse nuk mundët ta zbuloni, po jua tregojmë ne.

punetorillll

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top