FB

April 2, 2022 | 10:34

Test / Ajo çfarë shihni në imazh tregon inteligjencën tuaj emocionale

Siç e dimë, testet janë gjithmonë diçka shumë argëtuese, ndërsa enigmat, siç tregon e njëjta fjalë, na bëjnë të mendojmë për të gjetur zgjidhjen e pyetjes që na shtrohet.

Prandaj ne duam që ju sot të relaksoheni dhe të dini inteligjencën tuaj emocionale, si? Ju duhet të shikoni foton që ju kemi treguar dhe të thoni se çfarë të shihni pa u menduar gjatë.

Çfarë shihni?

Natyrisht që edhe psikologjia përpiqet të kuptojë se si janë njerëzit, dhe ne mund të mbështetemi në këtë më shumë se sa thjesht një test, por pse të mos argëtohemi së bashku ku dihet se të gjithë kemi nevojë për të tani.

A shihni dy duar të mbivendosura? Jeni njerëz që keni një dashuri të pakontrolluar për lirinë.

Asnjëherë nuk bëni gjykime të nxituara për njerëzit dhe mënyrën se si i shihni në fillim, respektoni gjithmonë mendimet e të tjerëve. Edhe nëse dëshironi të thoni fjalën tuaj për çështjet që ju interesojnë, kurrë nuk ia impononi veten askujt. Mëria për ju është diçka absolutisht e panjohur dhe e largët dhe falni edhe ata që ju kanë lënduar. Është e qartë se ju do të dëshironit që të tjerët ta bëjnë këtë me ju, por fatkeqësisht nuk është gjithmonë kështu.

A shihni një makinë? Ju jeni një person që keni një karakter veçanërisht të frikshëm.

Marrja e një vendimi, sido që të jetë, është shumë i ndërlikuar për ju, gjithashtu duhet të mendoni se çfarë do të ndodhë jo vetëm tani, por edhe në të ardhmen. Ju jeni gjithmonë shumë racional dhe mendoni se vetëm ata që sillen siç duhet mund të vazhdojnë. Inteligjenca juaj është e madhe dhe shpesh shihni gjëra që të tjerët mezi i shohin, qoftë edhe nga larg. Ju nuk i toleroni padrejtësitë dhe vetëm nëse shihni një të tillë, veçanërisht të bërë ndaj një personi që ju intereson, bëheni shumë hakmarrës.

 

 

Burimi / https://www.formatonews.it/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top