FB

April 24, 2024 | 7:40

Test / Çfarë thotë modeli juaj i flokëve për personalitetin tuaj?

Këtu është një nga diskutimet më interesante në internet rreth modeleve të flokëve të grave për të mësuar se si një kravatë flokësh mund të tregojë më shumë për karakterin tuaj. Thuhet zakonisht se sytë janë dritaret e shpirtit, por kështu është edhe zgjedhja e një modeli flokësh. Përveçse është në modë, dhuron gjithashtu një pjesë të personalitetit, stileve dhe niveleve tona të besimit dhe ndikon në mënyrën se si ne perceptohemi nga të tjerët.

0

Çfarë thotë modeli juaj i flokëve për personalitetin tuaj? Kontrolloni më poshtë!

 

1.Tiparet e personalitetit të flokëve me topuz

Zgjedhja e një stili rregullisht me topuz nënkupton që ju shiheni si një person profesionist, i organizuar dhe efikas. Ju i qaseni detyrave me objektiva të qarta, ka shumë të ngjarë, dhe krenoheni me arritjet tuaja, ndërkohë që jeni të besueshëm, gjë që është shumë e rëndësishme për ndërtimin e besimit.

Të qenit mirë i organizuar dhe i mirë në menaxhimin e kohës është pjesë e asaj që tregon efikasitetin tuaj. Kjo mund të nënkuptojë gjithashtu një pamje të papërlyer, duke çuar në një këndvështrim profesional. Efikasiteti i kombinuar me vendosmërinë ju shërben mirë në fusha të ndryshme të jetës suaj, qoftë në punë, në shtëpi apo kur keni të bëni me projekte të mëdha.

Asnjëherë nuk keni pasur frikë të punoni shumë për atë që dëshironi, as nuk ju mungon shtysa e nevojshme derisa të arrihen të gjitha qëllimet, edhe nëse kjo nënkupton përgatitje të pafundme, por kjo mund të sjellë disa vështirësi. Ndonjëherë dikush mund të duket shumë serioz ose jo fleksibël, duke i bërë ata të paarritshëm nga të tjerët që e kanë të vështirë të hapen rreth tyre.

Të qenit i qetë për gjërat që ndodhin tani mund të jetë sfiduese sepse ndryshimi mund të mos vijë lehtë për dikë si ju, ose më mirë, përshtatja bëhet problematike në momente të caktuara kur duhet bërë ashtu. Ka të ngjarë që dikush të përqendrohet kaq shumë në punën e tij, duke harruar jetën personale, gjë që mund t’i bëjë ata të mos përballen me konkurrencën ose të përshtaten në përputhje me situatat e reja.

 

2.Tiparet e personalitetit të modelit të flokëve me bisht

Kur dikush bën zakonisht një bisht, ai tregon një personalitet tërheqës që i tërheq njerëzit drejt tyre si me magji. Ata duken se janë misterioz dhe e shijojnë këtë lloj fshehtësie në mendjet e tyre.

Por edhe pse shkëlqejnë me vetësigurinë e përzier me inteligjencën, ata janë modestë dhe preferojnë thjeshtësinë mbi sofistikimin.

Ata gjithashtu priren të humbasin shpesh në mendime dhe të vlerësojnë kohën e tyre vetëm, ndoshta përmes pikturës, leximit ose thjesht duke parë gjërat që ndodhin rreth tyre. Dhe kështu ata janë gjithmonë të gatshëm për takime ose situata të reja që mund t’u vijnë pa asnjë frikë.

Për më tepër, individë të tillë zotërojnë aftësi të mëdha në të folurit publik, ku ata mund të argëtojnë turma të mëdha, ndërsa mbeten të qetë dhe qesharak.

Nga ana negative, këta lloj njerëzish mund të jenë të prekshëm kur mbajnë bisht. Për shembull, gjatë periudhave të vështira, ata mund të duken shumë të fortë ose të hapur, duke dështuar kështu të lidhen lehtësisht me njerëz të rezervuar që nuk janë llafazan si ata.

Një dobësi tjetër është të qenit impulsiv, pra marrja e vendimeve të shpejta pa u menduar dy herë; përveç kësaj, të duash gjithmonë diçka ndryshe e bën të vështirë të qetësohesh për një kohë të gjatë.

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top