FB

April 16, 2024 | 7:45

Test optik / A mund ta gjeni fjalën e fshehur në pak sekonda

 

Në këtë sfidë të iluzionit optik, pjesëmarrësve u shfaqet një imazh që përmban një fjalë të fshehur brenda dizajnit të saj. Detyra është të identifikoni fjalën në një periudhë të shkurtër prej 10 sekondash. Kjo sfidë përfshin një sërë aftësish njohëse, duke përfshirë perceptimin vizual dhe vëmendjen ndaj detajeve.

tes

Pjesëmarrësit duhet të përdorin aftësitë e tyre të përpunimit vizual për të skanuar në mënyrë efikase imazhet dhe për të dalluar fjalët e fshehura brenda elementeve vizuale.

Fjalët e fshehura mund të integrohen në mënyrë delikate në imazh, duke kërkuar vëzhgim të mprehtë dhe mendim të shpejtë për t’i gjetur ato brenda kohës së caktuar. Identifikimi me sukses i fjalëve të fshehura jo vetëm që ofron një ndjenjë të arritjes, por gjithashtu demonstron aftësinë e dikujt për të perceptuar detaje delikate në stimujt kompleksë vizuale.

Nëse nuk mund të gjeni një zgjidhje, mos u shqetësoni, po jua ofrojmë ne!

tes2

 

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top