FB

April 17, 2024 | 7:00

THËNIE / “Ai që jeton në harmoni me veten, jeton në harmoni me universin.”

“Ai që jeton në harmoni me veten, jeton në harmoni me universin.”

-Marcus Aurelius

harmonitrup

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top