FB

April 19, 2024 | 7:44

Test optik / A mund t’i gjeni 15 ndryshimet në këto foto?

 

Testet vizuale janë enigma që testojnë aftësinë tonë për të dalluar, njohur dhe analizuar elementët që kemi përpara. Ato janë krijuar për të stimuluar mendjen dhe për të mprehur përqendrimin.

1

2

Misioni juaj, nëse pranoni, është të gjeni këto elemente ndryshe. Për të përballuar me sukses këtë sfidë vizuale, përqendrimi është thelbësor. Merrni një moment për të qetësuar mendjen tuaj dhe për të përgatitur sytë tuaj për të shqyrtuar çdo detaj. Aftësitë tuaja të vëzhgimit do të vihen në provë ndërsa përpiqeni të identifikoni atë që nuk përshtatet me pjesën tjetër të imazhit.

Për ata që janë kureshtarë, dallimet janë në sende, ngjyra, forma…

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top