FB

January 27, 2022 | 8:55

Test personaliteti / Imazhi që shihni së pari tregon shumë për ju

Teste të tilla janë gjithmonë shumë argëtuese për t’u bërë edhe sepse përgjigjet mund të na befasojnë. Megjithatë, duhet theksuar se këto nuk kanë certifikatë shkencore dhe duhen marrë mjaft lehtë. Me pak fjalë, le të mos i marrim si një burim të vetëm dhe të sigurt.

Testet që do të shohim janë dy. Të dyja janë imazhe në të cilat duhet të vëmë re diçka. Figura e parë që do të kërcejë në sy do të jetë ai objekt i kuptimit tonë. Këto teste duhet të tregojnë perceptimin që kemi për jetën dhe veten tonë të brendshme.

Testi i personalitetit, çfarë shihni në foton e parë?

Ky imazh mund të çojë në fundin e tre imazheve të tjera. Siç e dimë, përgjigja duhet të vijë vetëm nga një. Për këtë arsye ne nuk mund ta rregullojmë imazhin por duhet të kuptojmë menjëherë se çfarë na godet. Këtu janë kuptimet e imazheve që mund të shihni.

Makinë: nëse ky është imazhi që shihni do të thotë se keni ideale të forta, jeni pothuajse të fiksuar. Ju keni organizatën tuaj. Makina në foto nuk duket lehtë, kjo do të thotë që fokusohesh edhe në detaje. Kjo nuk është gjithmonë një gjë e mirë, sepse përqendrimi i tepërt mund të turbullojë gjykimin tuaj. Të menduarit shumë për detajet mund t’ju bëjë të harroni situatën e përgjithshme.

Burri me dylbi: në këtë rast, fotografia e madhe preferohet më shumë se detajet. Burri me dylbi është lehtësisht i dallueshëm dhe kjo mund të çojë në të qenit shumë të nxituar. Nuk ka rëndësi vetëm pamja e përgjithshme, por edhe detajet, të dyja duhet të merren parasysh.

Shkronja A: nuk është e lehtë për t’u kuptuar edhe për shkak të ngjyrës më të çelur. Megjithatë, dallimi i saj tregon se një person sheh gjëra që të tjerët nuk i vënë re menjëherë. Një personalitet që mendon jashtë kutisë. Nuk është rastësi që pak njerëz mund ta shohin menjëherë shkronjën A.

Imazhi i dytë, çfarë shihni së pari?

Në këtë rast imazhet e mundshme nuk janë tre por dy. Procedura është ajo e sugjeruar për imazhin e mëparshëm. Le të shohim tani se çfarë mund të shihet dhe kuptimet.

Vajza: Nëse vëreni menjëherë një vajzë, atëherë mund të përgatiteni për ngjarje të lumtura dhe pozitive në të ardhmen. Figura femërore ka tendencë të shikojë lart dhe kjo gjeneron pozitivitet dhe shpresë brenda jush. Duke e parë atë tregon gjithashtu faktin se jeni paqësor me veten tuaj. Nëse, nga ana tjetër, jeni djalë dhe shihni një vajzë, do të thotë se jeni shumë i ndikuar prej tyre. Mund të ketë disa gra në jetën tuaj që po ju japin lumturi ose dhimbje. Në këtë moment, njeriu duhet të çlirohet nga gjykimet e jashtme dhe të fokusohet në gjërat që kanë rëndësi.

Djali: Nëse je vajzë dhe shikon figurën mashkullore, do të thotë që dëshiron një partner ose në çdo rast një lidhje që mund të kesh gjetur. Një prani e tillë pushton mendimet tuaja dhe ju bën të ndiheni mirë. Djali tregon risi në fushën e dashurisë por edhe në shëndet. Dhe kjo mund të jetë vetëm e mirë. Megjithatë, nëse jeni djalë, mund të keni shqetësime. Këto mund të jenë për punën, familjen ose ekipin tuaj sportiv. Kjo mund të jetë pozitive ose negative, por kjo shifër është në mendimet tuaja, edhe kur shkoni për të fjetur. Do të ishte e dobishme ta lini mënjanë sepse me kalimin e kohës do të zbehet.

 

 

Burimi / https://www.chenews.it/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top