FB

November 27, 2021 | 8:23

Test psikologjik / Gjëja e parë që shihni do të zbulojë se çfarë ndjen zemra juaj tani

Shikoni foton dhe ajo që vini re së pari do t’ju ndihmojë të kuptoni se çfarë ndjen zemra juaj tani. Nëse keni parë:

rruge, grua, burre, imazh

Rrugë

Nëse gjëja e parë që vëreni është një rrugë, kjo do të thotë se po largoheni nga situatat dhe po mendoni për to nga larg. Edhe nëse një situatë është e lidhur me ndjenjat tuaja, prapë mund të përdorni mendjen. Kjo do t’ju ndihmojë të mos merrni vendime impulsive. Kjo është arsyeja pse të tjerët mund të mendojnë se jeni një person i ftohtë që shpërfill ndjenjat e tyre.

Burrë dhe grua

Nëse gjëja e parë që shihni është një grua e ulur në një tavolinë me një burrë, kjo do të thotë që gjithmonë i vëreni detajet. Ju i kushtoni vëmendje detajeve më të vogla dhe kjo ju bën një vëzhgues të mirë që mund të interpretojë atë që u ndodh të tjerëve vetëm duke i parë. Ju jeni një person i ndjeshëm që përfshihet në gjendjen emocionale të dikujt tjetër, prandaj ndonjëherë kjo mund të ndikojë në gjendjen tuaj emocionale.

 

 

Burimi / PanoramaOnline

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top