FB

December 2, 2021 | 8:50

Test psikologjik / Mënyra se si e vizatoni një person në shi tregon anët e fshehura të karakterit tuaj

Testi i sotëm do të zbulojë diçka për karakterin tuaj. Ndoshta mund t’ju ketë ndodhur edhe juve, por disa punëdhënës e bëjnë këtë edhe në intervista. Kjo është një mënyrë që ata të kuptojnë se si lidheni me punën.

Testi që ju ofrojmë sot ka të bëjë pikërisht me këtë: si e përballoni presionin, zhgënjimin dhe tolerancën.

Ajo që ju kërkohet është të vizatoni një burrë në shi. Nuk ka asnjë skicë se si duhet ta bëni atë, thjesht ndiqni fantazinë tuaj. E keni mbaruar vizatimin? Tani ju vetëm duhet të analizoni modelin e marrë.

Si e orientove fillimisht? Nëse e keni vendosur personin e vizatuar në të djathtë do të thotë se sa shumë dëshironi të rriteni profesionalisht. Nëse, nga ana tjetër, e keni vendosur personin e vizatuar në të majtë, do të thotë se jeni pesimist. Ndoshta diçka nga e kaluara juaj ju pengon, mund t’ju pengojë të jeni të lumtur.

Së fundi, nëse e keni vizatuar në qendër, do të thotë se jeni një person shumë konkurrues.

Si e keni projektuar ombrellën? Nëse e keni bërë shkëlqyeshëm, do të thotë se jeni dikush që qëndron gjithmonë në mbrojtje. Ju mund të preferoni izolimin dhe mund të keni gjithmonë nevojë për mbrojtje. Nëse keni bërë edhe dorezën e çadrës, do të thotë se keni gjithmonë nevojë për një dorë. Ju gjithmonë dëshironi të keni një plan për çdo rast.

Nëse, nga ana tjetër, nuk keni bërë asnjë ombrellë, do të thotë se nuk keni mekanizma dhe burime mbrojtëse për të përballuar situatat e vështira të jetës. Nëse e keni bërë personin me pamje përpara, mund të përballeni me situata të vështira. Nëse e keni vizatuar në profil, nuk dëshironi të gjendeni në situata të paqarta. Së fundi, nëse e keni bërë me shpinë, dëshironi të kaloni pa u vënë re.

Nëse personi është i qetë, do të thotë që ju dëshironi të mbroni veten nga bota përreth. Gjithashtu, kjo do të thotë se keni ndonjë problem me përshtatjen. Nga ana tjetër nëse personi është duke ecur, kjo do të thotë se ju e dini se ku po shkoni në jetën tuaj.

 

 

Burimi / https://www.formatonews.it/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top