FB

September 19, 2023 | 8:05

Test vizual / Provoni këtë iluzion optik dhe njihuni me nivelin tuaj të inteligjencës

 

Testet vizuale janë në të gjithë mediat sociale këto ditë dhe kur vjen puna për t’i zgjidhur ato, njerëzit vihen nw lwvizje. Për t’i dhënë trurit tuaj pak stërvitje, praktikimi i iluzioneve optike rregullisht ka përfitime të rëndësishme, të tilla si përmirësimi i aftësisë suaj për t’u përqendruar dhe vëzhguar detajet.

Gjithashtu kontribuon në rritjen e një intelekti më të vetëdijshëm. Testet, veprat e artit, lojërat inteligjente dhe iluzionet vizuale janë të gjitha shembuj të iluzioneve optike.

g

Përpiquni të gjeni numrin 2002 në këtë iluzion optik nëse jeni gjeni.

Iluzionet optike natyrore janë magjepsëse sepse sfidojnë aftësinë tonë për të parë rrethinën tonë. Për më tepër, ato ofrojnë njohuri të rëndësishme për funksionimin e trurit të njeriut.

Për vite të tëra, studiuesit kanë shqyrtuar se si iluzionet optike ndikojnë në trurin e njeriut dhe kanë zhvilluar një seri eksperimentesh që tregojnë se si pjesë të ndryshme të trurit reagojnë ndaj iluzioneve optike.

Është koha për të vënë në provë aftësitë tuaja të vëzhgimit. Merrni këtë test të iluzionit optik me numër 2002 dhe gjeni një numër të fshehur 2002 brenda 12 sekondave.

Shikoni më tej nëse fillimisht besoni se nuk ka asnjë numër të fshehur 2002 në imazh. Shikoni foton me kujdes… Përqendrohuni… Mos u dorëzo… Mirë, ju jeni gati. Koha rrjedh…

 

Engjëlli numër 2002 nuk shihet lehtë nga shumica e njerëzve, por nëse e gjeni, shikimi juaj është padyshim i mprehtë dhe ju jeni një gjeni i iluzioneve optike.

 

Burimi gioia.net

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top