FB

February 18, 2021 | 8:45

Test / Zgjidh një Hënë dhe mëso tipin e personit me të cilin do të dashurohesh

Aq sa përpiqemi të jemi njerëz normal dhe të pavarur nga bota, në fund të fundit, të gjithë ëndërrojmë të gjejmë shokun tonë shpirtëror, personin që do ta bëjë zemrën tonë të rrahë më shpejt dhe të ndryshojë të gjitha konceptet tona.

Sigurisht, jo gjithçka që shkëlqen është ar, madje marrëdhëniet në çift janë shpesh më të ndërlikuarat. Është e nevojshme të dini se si të bëni dallimet. Kjo është dashuria, të mësosh të respektosh dhe të jetosh me atë që është e ndryshme nga ty. Ne kemi gati një test psikologjik për ty, që mund ta provosh në çdo kohë. Bëje edhe ti! Zgjidh një hënë dhe mëso llojin e personi me të cilin mund të biesh në dashuri…

Hëna Nr.1:

Ju jeni një person praktik dhe objektiv, por më vjen keq t’ju njoftoj se ky nuk është personaliteti i dashurisë së madhe të jetës tuaj. Keni tendencën të dashuroheni me dikë që nuk është i vendosur si ju, por ky nuk është disavantazh. Ai person do të ketë mençuri të mjaftueshme për t’ju bërë të relaksoheni, të ndaloni dhe të mendoni për veprimet tuaja. Ju duhet dikush që nuk është si ju dhe ju bën të ndjeheni më të qetë. Partneri juaj i mundshëm i ardhshëm do të jetë një person i cili do të jetë në gjendje të sigurojë rehatinë që ju nevojitet, në çdo mënyrë të mundshme.

Hëna Nr.2:

Intensiteti përcakton personalitetin e personit me të cilin do të dashuroheni. Ai person ka tendencë të jetë plot energji dhe adrenalinë dhe do të jetë i gatshëm t’ju nxjerrë nga zona juaj e rehatisë! Nëse ëndrra juaj është të keni një marrëdhënie paqësore dhe normale, harrojeni atë! Personi i zemrës suaj do ju dhurojë dashuri me doza të larta udhëtimesh, festa, diskutime të nxehta dhe përvoja të reja. Përgatituni për atë udhëtim.

Hëna Nr.3:

Kjo hënë tregon që personi me të cilin do të dashuroheni ka inteligjencë dhe siguri si karakteristika të jashtëzakonshme. Njeriu i zemrës suaj do të jetë një person metodik, i bashkangjitur rregullave dhe llojit “të duhur”. Ky person do të jetë shoqëruesi ideal për të diskutuar çështje serioze, duke qëndruar në shtëpi dhe duke parë një film dhe do të jetë festa e përsosur për një martesë. Pranë tij / saj, ju do të merrni lumturi dhe stabilitet të plotë të martesës.

 

 

Burimi / Panorama Online

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top