FB

February 18, 2021 | 8:40

8 shenjat e një personi të keq, të cilin nuk duhet ta lejoni në jetën tuaj

Një person zgjedh mjedisin për veten e tij. Është shumë e rëndësishme që midis atyre që janë afër jush të mos ketë njerëz që mund t’ju shkatërrojnë jetën.

1.Ata janë jashtëzakonisht egoistë dhe janë pranë jush vetëm për hir të arritjes së një qëllimi.

 2.Në një marrëdhënie me ju, ata kërkojnë dhe marrin shumë dhe nuk japin asgjë në këmbim.

3.Në çdo polemikë, edhe më të parëndësishmen, ata gjithmonë përpiqen të fitojnë dhe të provojnë tezën e tyre.

4.Sjellja e tyre në publik është e ndryshme nga sjellja e tyre private me ju.

5.Ata nuk e konsiderojnë veten fajtorë dhe në çdo situatë marrin pozicionin e viktimës.

6.Ata përpiqen t’ju bindin se mund t’u besoni vetëm atyre dhe t’i fusni miqtë dhe të njohurit tuaj kundër njëri-tjetrit.

7.Ata ndryshojnë sjelljen e tyre shumë shpejt: në një kohë një person mund të jetë i mirë dhe i kuptueshëm, dhe në një tjetër, i ftohtë dhe i zemëruar.

8.Ata gënjejnë shpesh dhe refuzojnë ta pranojnë atë, si dhe fshehin të metat në karakterin e tyre dhe ju mashtrojnë.

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top