FB

April 12, 2024 | 7:53

Test / Zgjidhni një nga këto simbole dhe zbuloni se çfarë lloj energjie rrezatoni

 

#1

Nëse keni zgjedhur këtë imazh, po i dërgoni botës këto ndjenja pozitive:

– Shpresa

– Pasuri

– Humor

Ju jeni një burim i mrekullueshëm drite në këtë botë të errët! Ne kemi nevojë për më shumë njerëz pozitivë për të ndryshuar vërtet botën. Njerëzit kanë nevojë për dikë të guximshëm me zemër të pastër për t’iu drejtuar dhe që nuk do t’i zhgënjejë! Ju jeni një person i mrekullueshëm dhe kjo është e dukshme për të gjithë ata që ju njohin.

Nr.2

Nëse keni zgjedhur këtë imazh, po i dërgoni botës këto ndjesi pozitive:

– Guxim

– Mirësia

– Paqe

Ju u tregoni njerëzve forcën e tyre të brendshme kur ata kanë më shumë nevojë për të. Është e rëndësishme të mos harroni burimin tuaj të guximit! Ju rrallë largoheni nga një sfidë dhe miqtë dhe të dashurit tuaj ju vlerësojnë dhe janë gjithmonë aty për t’ju mbështetur, veçanërisht kur jeni të lodhur nga luftimet. Ju mund t’i zbutni konfliktet me sharmin tuaj delikate.

Nr.3

Nëse keni zgjedhur këtë imazh, po i dërgoni botës këto ndjesi pozitive:

– Dashuri

– Butësi

– Gëzim

Kudo që të shkoni, ju merrni dashuri me ju dhe njerëzit e vënë re. “Përqafime falas”: kjo është motoja e jetës suaj dhe gjithmonë përpiqeni të shpërndani dashuri. Buzëqeshja juaj e ëmbël është një rreze dielli, edhe për ata që nuk ju njohin. Ata që nuk ju njohin janë po aq mirënjohës për atmosferat tuaja pozitive sa edhe miqtë tuaj më të ngushtë.

Nr.4

Nëse keni zgjedhur këtë imazh, po i dërgoni botës këto ndjesi pozitive:

– Mëshirë

– Bukuroshja

– Simpati

Ju e shihni bukurinë përreth jush – në gjithçka – edhe kur të tjerët nuk munden. Ju i tregoni botës se çfarë është bukuria e vërtetë përmes dhembshurisë për të tjerët. Ju mund të kaloni përjetësinë nën yje, duke vështruar hënën e plotë, në harmoni të plotë me universin. Njerëzit ju kërkojnë ndihmë sepse jeni një vëzhgues i qetë dhe zakonisht keni këshilla të shkëlqyera.

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top