Thënie

May 22, 2020 | 8:00

THËNIE / 12 sekonda për të soditur diçka të bukur

“Duhen 12 sekonda për të soditur diçka të bukur, e cila na jep një ndjenjë të mirëqenies. Ne duhet të minimizojmë situatat stresuese sa më shumë që të jetë e mundur. Planifikimi dhe parandalimi ndihmojnë shumë”.

Rick Hanson, neuroshkencëtar

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top