FB

April 29, 2022 | 7:00

THËNIE / Ai që nuk ka gabuar asnjëherë, nuk ka provuar të bëjë asgjë të re!

Ai që nuk ka gabuar asnjëherë, nuk ka provuar të bëjë asgjë të re!

Albert Anjshtan

 

01

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top